Saturday, March 1, 2008

constanza







GRANDE COSTANZA - Paolo Rizzato

Costanza compleix 20 anys i es fa Gran.

Icona del disseny ha travessat estils i èpoques diverses romanent invariable en el temps, sempre adient, actual i elegant.

El 1986 el projecte de Paolo Rizzato revoluciona el món de la il·luminació. La tipologia tradicional “abat-jour” que fins aleshores preveia una base pesada, inamovible, i una pantalla de tela o vidre, es reinventa amb materials renovats.

Una simple pantalla en policarbonat, un subtil peu d’alumini i un dimmer sensorial amb vareta contribueixen a la reducció formal del arquetip de la il·luminació, a la realització d’una nova i equilibrada lleugeresa.

L’èxit mundial de la làmpara es determina per l’oscil·lació entre tradició i tecnologia i per l’extraordinària capacitat per a difondre una llum càlida, íntima i envoltant

Aquests anys Costanza s’ha utilitzat en innumerables projectes signats per notables arquitectes.

Costanza és també la làmpara que il·lumina innumerables cases privades arreu del món, introduint-se amb naturalitat en qualsevol decoració, des de l’estil més modern al més tradicional.

Per a celebrar el seu incommensurable èxit, Luceplan proposa ara noves proporcions capaces d’explicar la grandesa.

Els mateixos materials i la mateixa tecnologia, signes inconfusibles d’un projecte d’avantguarda.

Grande Costanza converteix una presència tan visible com lleugera, capaç de decorar els espais amb aspecte simple però al mateix temps rigorós. La llum de la pantalla és sempre agradable, intensa i domèstica, apta per a il·luminar tan els ambients privats com els públics.



www.luceplan.it
www.vincon.com/web/ca/sala/la_sala_vincon.htm

1 comment:

Anonymous said...

maquisushi.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading maquisushi.blogspot.com every day.
bad credit loans
online payday loans